Kosztorys
Uprzejmie informuję, iż zgodnie z regulaminem stołówki https://sp4.ostroleka.edu.pl wpłaty za obiady w miesiącu Październiku proszę dokonywać tylko na konto szkoły tylko w dniach: 28.09- 01.10. 2020r.
nr konta – 94 1020 3802 0000 1102 0208 0000 –
W tytule wpłaty wpisujemy :imię i nazwisko ucznia, klasę do której uczęszcza oraz informację : „pełen obiad”, „drugie danie”, lub „sama zupa”.
Koszt obiadu w miesiącu październiku za dni 01-30.10.2020
UCZNIOWIE
• Zupa: dni 21 x 1,00 zł = 21,00 zł
• Pełen obiad: dni 21 x 4,00 zł = 84,00 zł
• Drugie danie: dni 21 x 3,00 zł = 63,00 zł
PRACOWNICY
• Zupa: dni 21x 3,00 zł. = 63,00 zł.
• Pełen obiad: dni 21 x 9,00 zł. = 189,00 zł.
• Drugie danie: dni 21 x 6,00 zł. = 126,00 zł.
Prosimy o terminowe wpłaty
Jadłospis
PONIEDZIAŁEK
28.09.2020 |
WTOREK
29.09.20202 |
ŚRODA
30.09.2020 |
CZWARTEK
01.10.2020 |
PIĄTEK 02.10.2020 |
ZUPA: Krupnik |
ZUPA:
Ogórkowa |
ZUPA:
Buraczkowa |
ZUPA:
Pomidorowa z makaronem |
ZUPA: Brokułowa |
II danie: Makaron ze szpinakiem Kompot owocowy |
II danie:
Gulasz podany z kaszą i buraczkami Kompot owocowy |
II danie:
Fasolka po bretońsku podana z gotowanymi ziemniakami Kompot owocowy |
II danie:
Kotlet po królewsku podany z ziemniakami gotowanymi i surówką z kalafiora Kompot owocowy |
II danie: Ryba panierowana podana z gotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty Kompot owocowy |
PONIEDZIAŁEK 05.10.2020 |
WTOREK
06.10.20202 |
ŚRODA
07.10.2020 |
CZWARTEK
08.10.2020 |
PIĄTEK 09.10.2020 |
ZUPA: Szczawiowa |
ZUPA:
Rosół |
ZUPA:
Fasolowa |
ZUPA:
Pieczarkowa |
ZUPA: Zacierkowa |
II danie: Spaghetti bolognese Kompot owocowy |
II danie:
Kotlet schabowy podany z gotowanymi ziemniakami i pomidorem z cebulką
Kompot owocowy |
II danie:
Ryż ze śmietaną Owoc
Kompot owocowy |
II danie:
Klopsiki drobiowe w sosie własnym podane z kaszą i surówką z ogórka kiszonego
Kompot owocowy |
II danie: Naleśniki z serem Kompot owocowy |
PONIEDZIAŁEK 12.10.2020 | WTOREK 13.09.20202 | ŚRODA 14.10.2020 | CZWARTEK 15.10.2020 | PIĄTEK 16.10.2020 |
ZUPA: Koperkowa
|
ZUPA: Kapuśniak |
DZIEŃ WOLNY OD ZAJĘĆ DYDAKTYCZNYCH
|
ZUPA: Ogórkowa |
ZUPA: Grochowa |
II danie:
Makaron z kiełbaską i marchewką
Kompot owocowy |
II danie:
Kotlet mielony podany z gotowanymi ziemniakami i mizerią
Kompot owocowy |
II danie:
Gulasz podany z kaszą i surówką z czerwonej kapusty
Kompot owocowy |
II danie:
Placuszki drożdżowe Serek wanilinowy
Kompot owocowy |
PONIEDZIAŁEK 19.10.2020 | WTOREK 20.10.20202 | ŚRODA 21.09.2020 | CZWARTEK 22.10.2020 | PIĄTEK 23.10.2020 |
ZUPA:
Jarzynowa
|
ZUPA:
Rosół |
ZUPA:
Buraczkowa |
ZUPA:
Krupnik |
ZUPA:
Kalafiorowa |
II danie:
Makaron z sosem po meksykańsku
Kompot owocowy |
II danie:
Pulpet po cygańsku podany z kaszą i surówką z buraczków
Kompot owocowy |
II danie:
Placki ziemniaczane
Kompot owocowy |
II danie:
Pierś drobiowa w sosie chrzanowym podany z ziemniakami i surówką z kapusty i ogórka
Kompot owocowy |
II danie:
Ryba panierowana podana z gotowanymi ziemniakami i surówką z pora
Kompot owocowy |
Życzymy smacznego :-)))