Home » Aktualności » Obiady – październik 2020

Obiady – październik 2020

Kosztorys

Uprzejmie informuję, iż zgodnie z regulaminem stołówki https://sp4.ostroleka.edu.pl wpłaty za obiady w miesiącu Październiku proszę dokonywać tylko na konto szkoły tylko w dniach: 28.09- 01.10. 2020r.

nr konta – 94 1020 3802 0000 1102 0208 0000 –

W tytule wpłaty wpisujemy :imię i nazwisko ucznia, klasę do której uczęszcza oraz informację : „pełen obiad”, „drugie danie”, lub „sama zupa”.

Koszt obiadu w miesiącu październiku za dni 01-30.10.2020

UCZNIOWIE
• Zupa: dni 21 x 1,00 zł = 21,00 zł
• Pełen obiad: dni 21 x 4,00 zł = 84,00 zł
• Drugie danie: dni 21 x 3,00 zł = 63,00 zł

PRACOWNICY
• Zupa: dni 21x 3,00 zł. = 63,00 zł.
• Pełen obiad: dni 21 x 9,00 zł. = 189,00 zł.
• Drugie danie: dni 21 x 6,00 zł. = 126,00 zł.

Prosimy o terminowe wpłaty

Jadłospis

PONIEDZIAŁEK

28.09.2020

WTOREK

29.09.20202

ŚRODA

30.09.2020

CZWARTEK

01.10.2020

PIĄTEK

02.10.2020

ZUPA:

Krupnik

ZUPA:

Ogórkowa

ZUPA:

Buraczkowa

ZUPA:

Pomidorowa z makaronem

ZUPA:

Brokułowa

II danie:

Makaron ze szpinakiem

Kompot owocowy

II danie:

Gulasz podany z kaszą i buraczkami

Kompot owocowy

II danie:

Fasolka po bretońsku podana z gotowanymi ziemniakami

Kompot owocowy

II danie:

Kotlet po królewsku podany z ziemniakami gotowanymi i surówką z kalafiora

Kompot owocowy

II danie:

Ryba panierowana podana z gotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty

Kompot owocowy

 

PONIEDZIAŁEK 05.10.2020

WTOREK

06.10.20202

ŚRODA

07.10.2020

CZWARTEK

08.10.2020

PIĄTEK

09.10.2020

ZUPA:

Szczawiowa

ZUPA:

Rosół

ZUPA:

Fasolowa

ZUPA:

Pieczarkowa

ZUPA:

Zacierkowa

II danie:

Spaghetti bolognese

Kompot owocowy

II danie:

 

Kotlet schabowy podany z gotowanymi ziemniakami i pomidorem z cebulką

 

Kompot owocowy

II danie:

 

Ryż ze śmietaną

Owoc

 

Kompot owocowy

II danie:

 

Klopsiki drobiowe w sosie własnym  podane z kaszą i surówką z ogórka kiszonego

 

Kompot owocowy

II danie:

Naleśniki z serem

Kompot owocowy

 

PONIEDZIAŁEK 12.10.2020 WTOREK 13.09.20202 ŚRODA 14.10.2020 CZWARTEK 15.10.2020 PIĄTEK 16.10.2020
 

ZUPA:

Koperkowa

 

 

ZUPA:

Kapuśniak

 

 

DZIEŃ WOLNY OD ZAJĘĆ DYDAKTYCZNYCH

 

 

 

ZUPA:

Ogórkowa

 

ZUPA:

Grochowa

II danie:

 

Makaron z kiełbaską i marchewką

 

 

Kompot owocowy

II danie:

 

Kotlet mielony podany z gotowanymi ziemniakami i mizerią

 

Kompot owocowy

II danie:

 

Gulasz podany z kaszą i surówką z czerwonej kapusty

 

Kompot owocowy

II danie:

 

Placuszki drożdżowe

Serek wanilinowy

 

Kompot owocowy

 

PONIEDZIAŁEK 19.10.2020 WTOREK 20.10.20202 ŚRODA 21.09.2020 CZWARTEK 22.10.2020 PIĄTEK 23.10.2020
ZUPA:

Jarzynowa

 

ZUPA:

Rosół

ZUPA:

Buraczkowa

ZUPA:

Krupnik

ZUPA:

Kalafiorowa

 

II danie:

 

Makaron z sosem po meksykańsku

 

 

 

Kompot owocowy

 

II danie:

 

Pulpet po cygańsku podany z kaszą i surówką z buraczków

 

 

Kompot owocowy

 

II danie:

 

Placki ziemniaczane

 

 

 

 

Kompot owocowy

 

II danie:

 

Pierś drobiowa w sosie chrzanowym podany z ziemniakami i surówką z kapusty i ogórka

 

Kompot owocowy

 

II danie:

 

Ryba panierowana podana z gotowanymi ziemniakami i surówką z pora

 

Kompot owocowy

Życzymy smacznego :-)))

Skip to content